Mikrosement på gulv

Vi i Parkettstudio Eminente Gulv er lidenskapelig opptatt av gulv og har i tillegg til parkett, heltregulv og mønstergulv, også spesialisert oss på mikrosement. Vi kan tilby et bredt spekter av gulv som passer til alle husets rom, både offentlige og private.

Vi leverer fulle oppbygginger av gulv enten du ønsker parkett eller mikrosement. Dine ønsker og tenkt bruksområde vil kunne påvirke valget mellom disse to gulvalternativene.

MIKROSEMENT er en slitesterk og fleksibel sparkelmasse som legges i tynne lag. Sparkelmassen hverken bygger eller veier noe av betydning og de tynne lagene på ca 2-3 mm vil dermed ikke påvirke høyden i forbindelse med dører og interiør. De tynne sjiktene tillater også et gulv som gir inntrykk av å være helstøpt uten å nødvendigvis trenge ekstra forsterking i underlaget.

Mikrosement kan i tillegg legges direkte over mange forskjellige underlag, både nye avretninger og eksisterende gulv med for eksempel flis.

Uttrykket i mikrosement kan varieres i det uendelige, valg som farge, tekstur, sjatteringer og glans kan bestemmes etter eget ønske. I fargekartet vårt har vi over 150 farger til mikrosement å velge mellom. Kun basert på fargevalg vil uttrykket kunne varieres fra eksempelvis røft og industrielt i nøytrale gråtoner, naturlig og jordnære i beige, brune og brente toner eller til fargesprakende og lekent i klare og kulørte farger.

Man kan ta stilling til tekstur fra fin til grov og det er størrelsen på kornene i massen som definerer grovheten. Teksturen vil også kunne påvirke uttrykket, en finere tekstur vil får mer sjatteringer og en grovere tekstur får et jevnere fargespill. På vårt showroom vil du få trygg og god rådgiving fra fagpersonell som har mange års erfaring med mikrosement.

Det er viktig å presisere at mikrosement er håndverk og ingen overflater blir helt lik. Det er både utførende, farge og tekstur som påvirker det endelige resultatet.

SHOWROOMET vårt har over 400 kvadratmeter utstillinger, både med mikrosement og parkett og her finner du til enhver tid fagkyndig personale som gjerne hjelper deg med ditt prosjekt.

Velkommen innom!