Overflatebehandling fra Osmo

Parkettstudio har i alle år bistått våre kunder med det største møbelet i huset – gulvet. Vi er med i hele prosessen om det er ønskelig – fra rådgiving, befaring, valg av løsning og levering og montering. Vi har egne ansatte som utelukkende jobber med hvert ledd i leveransen. Vi har bred og lang erfaring og har opparbeidet en kompetanse som tilsier at vi kan påta oss de mest krevende oppdragene.

Våre medarbeidere kan legge alt vi selger fra klikkparkett til de mest avanserte mønstergulv. Vi hjelper deg med hele prosessen ved å gi deg råd om undergulv, veiledning når det kommer til valg av parkett til boligen, legging av parkett – og som regel – et siste strøk med Osmo hardvoksolje for den ypperste finishen.

Hardvoksolje

Hardvoksoljen fra Osmo får frem treets naturlige utseende. Innendørsproduktene er basert på naturlige planteoljer og vokser, som gir en diffusjonsåpen overflate som er meget slitesterk og motstandsdyktig. Produktet trekker inn i treet, beskytter fra innsiden og gir en overflate som enkelt kan punktvis vedlikeholdes og renoveres.

For å beholde produktenes egenskaper, er det viktig at det ikke legges mer enn to strøk totalt.

Velkommen til vårt showroom

I vårt showroom på Skøyen, Hoffsveien 11, har vi over 400 kvm med inspirasjon for mikrosement, parkett og nå Osmo hardvoksolje. Her kan du se de ulike muligheten for ditt neste gulv. Vi har også fagpersonell som kan bistå deg med gode råd og veiledning.

Velkommen!