Hvor passer det med mikrosement?

Mikrosement

Mikrosement er en pusstype som legges i tynne lag, og er en utrolig fleksibel dekorpuss. Mulighetene med mikrosement er nærmest uendelige. Mikrosement skaper gjennomgående sømløse flater og et helhetlig uttrykk med betonglignende utseendet. Bruksområdene er mange og under har vi skrevet noe om de forskjellige.

Gulv

Skap helhetlige uttrykk med gjennomgående gulv i hele etasjer eller gjennom flere rom. Mikrosement kan friske opp et slitt gulv og det er heller ikke nødvendig med lister. Om du har et gulv det ikke er rom for å bygge mye i høyden eller i vekt, er mikrosement et perfekt alternativ. Det bygger bare 2-3 mm over eksisterende underlag.

Vegg

Mikrosement kan brukes på de fleste type vegger, både på bad, på kjøkken, stue eller peis. Noen typer egner seg best som baderom eller over kjøkkenbenken, mens andre er fine som dekorasjon på stueveggen eller peisen.

Bad

Mikrosement i våtromskvalitet kan brukes til mange overflater på bad. I tak, på vegger, gulv, i dusjsonen og på interiør. Mikrosement gir vannavvisende overflate som ikke endrer farge når den er i kontakt med vann. Den er også uten synlige skjøter og fuger, og lett å holde ren. det er mange muligheter for forskjellige uttrykk både i form av farge og struktur.

Vil du ha mikrosement et annet sted?

Vi er ikke fremmede for å ta en utfordring og om bruksområdet du ønsker mikrosement ikke er nevnt er det bare å kontakte oss via telefon, mail eller besøk vårt showrom så finner vi en løsning som passer deg.

Velkommen til vårt showrom

Besøker du vårt showrom på over 400 kvm blir du møtt av kvalifiserte og dyktige fagfolk som hjelper deg under hele prosessen. Fra valg av farger, kvalitet og struktur til utførende arbeid. Vi tar vare på deg hele veien.

Vi har gratis parkering utenfor våre lokaler i Hoffsveien 11, Oslo.

Velkommen!