Hva er mikrosement?

Mikrosement består i hovedsak av hvitsement eller kvarts og rågummi og er en fleksibel dekorpuss egnet til de fleste overflater.

Bruksområdene for mikrosement er mange, det kan legges på de fleste overflater både innvendig og utvendig; vegger, tak, gulv, fasader og interiør. Les mer om bruksområder her. Under påføring er mikrosement en lett masse som sparkles i tynne lag med stålbrett på underlaget. Etter full herding gir det en slitesterk overflate sammenlignbar med ​betonggulv.

Hos Parkettstudio Eminente Gulv får du mikrosement i flere kvaliteter og prisklasser, også i forskjellige strukturer fra fin til grov, og en mengde farger. Mulighetene er derfor uendelige og det er kun fantasien som setter grensen. Kommer du innom vårt showrom så får du se og føle på utstillingene våre. Da har du også mulighet til å prate med en av våre hyggelige fagpersoner som hjelper deg hele veien.​

Dekorhuset

Da vi bestemme oss for å utvide med mikrosement falt valget på Dekorhuset som leverandør. ​Dekorhuset​ er Norges største leverandør på mikrosement med over 30 års erfaring og de kjenner produktene inn til roten, helt til innsiden av fabrikkene som produserer det.