Velkommen til Dekorstudio!

Vår nye avdeling!

Etter at vi startet å tilby mikrosement til våre kunder har vi opplevd en enorm interesse for den nye trenden. ​På grunn av trykket fant vi fort ut at det ikke holdt å sette opp en enkel utstilling i hjørnet av lokalet. ​Det skal være en opplevelse å komme inn i våre lokaler og derfor slo vi nedveggen og utvidet showroomet .Vi har fylt de nye 100 kvadrameterne med inspirasjon av mikrosement i forskjellige farger, kvaliteter, strukturer og prisklasser. Den nye avdelingen har vi døpt om til ​Dekorstudio​.

Vi hjelper deg fra ide til virkelighet

I Dekorstudio blir du møtt av dyktige fagfolk som ​hjelper deg i alle ledd av prosessen. ​Helt fra “jeg ønsker mikrosement, men jeg er ikke sikker på hva jeg vil ha” til oppbyggingen og utførelsen av arbeidet.​ ​Gjennom en god behovsanalyse og planlegging, skal vi sikre at du ender opp med et resultat som du er fornøyd med.

Besøk vårt showroom

Siden du leser dette innlegget antar vi at du er interessert i mikrosement. Besøk vårt oppgraderte showrom i Hoffsveien 11, Oslo, slik at vi kan bidra med å oppgradere ditt hjem. Vi har innført smitteforebyggende tiltak i showrommet for å skape en trygg handleopplevelse for våre kunder.