Ny æra for Parkettstudio – Bli med på vår spennende reise!

Parkettstudio AS har hatt en lang historie som leverandør av parkett og tregulvløsninger.
Våre ansatte er spesialister med mange års erfaring og vi har både 2. og 3. generasjons gulvslipere og gulvleggere i vår stab.

Vår lidenskap – kundens trygghet

Som en liten familiebedrift knytter vi en nær og familiær relasjon til både kunder og samarbeidspartnere. Vi selger ikke bare flotte gulv, vi leverer en opplevelse. Det å skulle velge husets største møbel er en stor og ofte kostbar prosess, og vi legger vår stolthet i å veilede og dele av vår kunnskap. Alle skal føle seg trygge på at vi leverer ypperste håndverk innen parkett – med egne kyndige hender. Parkett og treverk er vår lidenskap, og den lidenskapen skal du som kunde alltid føle når du kommer til oss – og velger oss som din samarbeidspartner.

Parkettstudio har blitt en totalleverandør innen gulv

Parkett er bare en del av et gulv og veien til å få et lekkert tregulv i ditt hjem starter under parketten, med undergulvet. Vi ser nytten og viktigheten av å kunne levere hele gulvoppbyggingen til våre kunder. Derfor har vi utvidet vårt fagfelt med gulvavretting og betong designgulv. Vi har slått oss sammen med dyktige folk, som over flere år har bygget opp sin ekspertise på dette området. Vi er stolte av hva våre nye kolleger bringer inn i firmaet. Samtidig har vi også knyttet et nært samarbeid med et anerkjent firma som selger vannbåren varme. Dette betyr at Parkettstudio virkelig har blitt en totalleverandør innen løsninger for gulv!

Hold deg oppdatert på alt innenfor gulv og parkett

I dette forumet vil du fremover kunne lese om alt dere trenger å vite om parkett, trender, bruksområder, bevaring av gulv, og alle bruksområdene for betong og designgulv. Her vil du få informasjon som er både nyttig og viktig å vite om gulv – og ikke minst morsomt å vite, fra vår utstrakte gulv-verden.

Det er endring i tiden og vi syntes i sammenhengen at det er helt riktig å gå gjennom alt som er, har vært – og virkelig sette kursen mot alt som skal bli. Parkettstudio AS vil derfor snart fremstå i helt ny drakt, med nytt navn og ny profil!

Velkommen til Parkettstudios nye inspirasjonsrom, velkommen til vår blogg!